Simpel DIY Lip Scrub

Tivoli i julen

img_8343

¡Hola! I dag ville jeg have lavet et indlæg til jer, omkring min makeup juleaften, men jeg har simpelthen haft så travlt, at jeg ikke har nået, at filme looket – desværre 🙁 Jeg lover, at have det oppe d. 24 kl. 8 – måske allerede i morgen eftermiddag, men det ser jeg lige på 🙂 I stedet har jeg lidt billeder fra min tur i Tivoli med mi madre, hvor vi var inde for, at se Nøddeknækkeren. Vi kom en time før forestillingen og gik lidt rundt. Der var som altid mange mennesker, så vi nåede ikke at se så meget før forestillingen begyndte. Klokken 16:30 var der introduktion til forestillingen, hvor Peter Bo Bendixen fortalte lidt om ideen bag stykket, kostumerne og kulissen samt samarbejdet med H.M. Dronning Magrethe. Selve forestillingen var rigtig hyggelig og danserne var meget dygtige, men jeg syntes, at der var lidt for lidt dans og for meget “skuespil”. Jeg elskede dog, at danserne havde SÅ forskellig baggrund – de kom fra lande som Sydafrika, Italien, Spanien, Brasilien, Japan og mange flere.

Efter forestillingen tog vi os den tid, at gå rundt og se de fine lys, som Tivoli gør meget ud af hvert år. Det er meget smukt og de små boder får virkelig en i julestemning, så hvis man ikke var i julestemning før, så ville man være det nu! Det er 3 år siden jeg sidst har været i Tivoli, så det var en rigtig dejlig dag, hvor jeg fik lidt tiltrængt kvalitetstid med min mor 🙂

img_8348img_8346img_8351img_8347img_8349

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simpel DIY Lip Scrub